19. května 2015

Nové legíny

Dneska jen takový malý výpis z dojmů o novém kousku oblečení na cvičení. Žádný trhák tedy opravdu nečekejte i když jsou fakt boží!. Opravdu jsem jim nemohla odolat. Nakupování po internetu je moje slabá stránka - málokdy odolám. Všechno mě láká, vše se mi líbí, všechno bych chtěla ochutnat, vyzkoušet, mít. Realita je taková, že na milionech e-shopů skládám neustále tunu věcí do pomyslného košíku a stránku opouštím s tím, aniž bych vyplnila fakturační údaje. Protože jsem docela chudý student a ne všechno mi můžou rodiče financovat, že jo :)




Těmto legínám jsem ale propadla. Objevila jsem je v jednom obchodě v 50% slevě a s poštovnou částkou téměř zanedbatelnou, tak jsem je zkrátka objednala. A rovnou i s brýlemi. Potřebovala jsem nějaké hezké tepláky/legíny na cvičení. V těch vytahaných tříčtvrťácích mě to už zkrátka nebavilo, natož aby mě to motivovalo.


Už po prvním vyzkoušení jsem věděla, jak dobře jsem udělala. Nejenom že jsou hezké na oko, jsou také příjemné materiálem. Cvičí se v nich velice dobře, netlačí, nerolují se ani nepadají. Padnou jako ulité, cvičení mě baví ještě více než předtím, zkrátka jsem s nimi naprosto spokojená! :)


Co vy, cvičíte v legínách, teplácích nebo šortkách? :)

5 komentářů:

  1. vypadají suprově :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
    Budu moc ráda, když se zapojíš.
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou super ! Taky mám, ted čekám na kožené legíny z HM :D už aby došly !
    http://dreammorebabe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsou krásné! Já mám na cvičení dvoje a obě z lídlu! :D

    OdpovědětVymazat
  4. legíny jsou pěkný, ale asi bych se bála kupovat zrovna kalhoty po netu... ačkoliv - možná bude problém spíš v mých nohou :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)