1. června 2015

Květnoví oblíbenci

Světe div se, jak ten čas letí. Ani jsem se nenadála, a jsem dva měsíce zpátky doma - ani mi nepřijde, že jsem byla čtvrt roku jinde. A víte co je další zajímavost? Tohle je přesně stý článek na tomto blogu! Máte z toho taky takovou radost jako já? :D Ale zpátky k tématu, protože máme po květnu, mám pro vás další souhrn věcí, které jsem poprvé vyzkoušela! V minulém díle jsem vám představila pět produktů, dnes mám pro vás tři :) Nezapomeňte mi napsat o těch vašich vybraných nebo o tipech, co bych mohla vyzkoušet! :) 



1. FLAPJACK
Tak jsem flapjack vyzkoušela už i já. Nezastírám, že mě nelákal už dřív, ale cena téhle vcelku malé tyčinky mě prostě... odrazovala. No ale co jsem zjistila, že je prodávají u nás ve Zdravé kavárně, jednou jsem po ní sáhla. A neměla jsem to dělat, protože mě naprosto dostala! Tahle kokosová s kešu oříšky byla mou první příchutí, vcelku sladká, ale já sladké ráda, tudíž mi to občas vůbec nevadí! Je příjemně sytá, takže si nemusím říkat, že šlo o vyhozené peníze. Jen si je nemůžu dovolit vyhazovat denně ale to ani moje figura. Už teď jich mám doma menší zásobičku různých příchutí a nemůžu se dočkat, až vám o nich napíšu samostatný článek! :)


1. ČOKOLÁDOVÝ DEZERT
Upřímně netuším, na kolik procent je toto zdravé, ale chtěla jsem to vyzkoušet. Obyčejné pudinky jsou na mě moc sladké i bez přidaného cukru, už jsem si zvykla na vysokoprocentnější čokolády, a tak jsem tento 60% dezert vyzkoušela. Byl dobrý, ale na prdel jsem si z něho úplně nesedla. Pravidelně si ho za dvacku dělat nebudu, ale na zpestření v rozumné míře, proč ne ;)


3. MATCHA BANÁN
Posledním není ani tak věc, kterou si můžete bohužel koupit volně v obchodě, spíše takový můj oblíbený relax jednou nebo dvakrát do měsíce s kamarádkou. Matcha s banánem v naší Zdravé kavárně. To místo miluji, mají tam strašně výbornou nabídku, příjemný personál a taky oddělení zdravé výživy, kde trávím dostatek času. Tento nápoj nebo koktejl, chcete-li, byla mou láskou na první ochutnání. A teď, když už je hezky, a my si ho můžeme vypít hezky venku na zahrádce, mi chutná ještě více! Pokud někdy zavítáte do Jeseníku, určitě doporučuju vyzkoušet :)

4 komentáře:

  1. Flapjacky jsou taková klasika - sice dražší, ale za to vynikající :) Tento pudink neznám, ale já jsem milovník pudinků :D takže téměř jakýkoliv :) A ta kavárna zní moc fajn, u nás bohužel nic takového není :/

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Flapjacky všeobecně jsou na mě hodně sladké, ale občas i já po nějakém sáhnu. Prý je výborný od téhle značky meruňkový. :) Za sebe nedoporučuji pistáciový.
    Matcha s banánem zní skvěle! Mám doma pytlíček matchy a banány miluju. To vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nej flapjack tady ta značka je pecanový kdyžtak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pekanový mi moc nechutnal. Za mě nejlepší meruňka! :)

      Vymazat

Děkuji za milý komentář :)