4. července 2015

Červen a oblíbené potraviny

Stejně jako v dubnu a květnu, i dnes vás seznámím s novými oblíbenci, tentokrát za měsíc červen. Červen se nesl ve znamení únavy, nemoci, uzavírání známek a podobných otravností, nicméně i tak jsem si z regálů v obchodech vybrala, vyzkoušela a buďto si zamilovala nebo zavrhla pár věcí. Jak mám ve zvyku, za měsíc vám představuju tři produkty, tak hurá na ně :) Mimo jiné zítra odjíždím na týden do Brna, nějaký článek vám tady přednastavím, ať to nezeje prázdnotou :) Užívejte ♥



1. LEMON CURD
Jako první tu mám lemon curd, něco jako citronová marmeláda. Kdysi jsem měla jeden od Finestu z Tesca, který ale sakra proč?! stáhli z výroby nebo co, prostě jsem ho nikde neviděla. Samozřejmě padl během chvíle a já chtěla doplnit zásoby, nebylo ale kde. V červnu jsem čirou náhodou v Albertu objevila toto, a bylo jasné, že krém bude můj. A už si na něm ujíždím :)


2. MRKVOVÝ NEKTAR
Můj oblíbený nektar zejména v létě. Asi to nebude nejvíc clean, ale mně prostě chutná :) Mám ráda obyčejný mrkvový i tento mix z mrkve, jablek a banánů. Kupuji v kauflandu a rozhodně všem doporučuji alespoň vyzkoušet :)


3. PROTEINOVÁ TYČINKA DM
Nakonec nějaká proteinovka - z prodejny DM. Koukala jsem po ní už dlouho, ale ne a ne se rozhodnout. Nedávno jsem si prostě řekla teď nebo nikdy, nemáš co ztratit. Chutnala mi moc, dokonce více než předražené DeLuxe od Nutrendu. Za mě palec nahoru :)

Co jste si v červnu během závěrečného zkoušení oblíbili vy? :)

5 komentářů:

  1. Lemon curd chci, ale vždy narážím na neveganské. :/
    Tu mrkvovou šťávu mám taky ráda, i když je to přeslazená voda. :D Kupuju podobnou v Tescu.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta Lemon curd vypadá báječně! :O Jestli na ní někdy v Albertu narazím, jdu do ní!
    Můžu se zeptat, kolik ta proteinovka z DM stojí? :)
    roxyshealthyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Super, jsem ráda, že jsi zkoušela tu proteinovku z DM, dlouho nad ní váhám, tak vyzkouším:-) Jinak já teď k narozkám dostala pomerančovou marmeládu, tak jsem na ní taky dost zvědavá:-)

    www.fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ta citronová marmeláda vypadá výborně:)) děkuji za tip, přesně na tohle mám poslední dobou chuť...

    OdpovědětVymazat
  5. Takový "nektar" si občas dělám sama doma odšťavňovačem z jablek a mrkví :) Na léto ideální!
    Ale až budu jednou líná, tak si do toho Kauflandu určitě skočím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)