11. srpna 2015

Opět utrácím za jídlo

A vůbec mi to nevadí, jídlo miluju. To zdravé ještě víc! :D Je sice pravda, že by ty ceny mohly trošku poklesnout dolů a určitě by se nikdo nezlobil, ale párkrát za čas není problém přihodit na nějakou tu dobrotu pár kaček. Tentokrát se s vámi chci podělit o nákup z Lidlu, DM drogerie a naší místní Zdravé kavárny :)



Začnu Lidlem. Tam momentálně mají mexický týden, tak se běžte podívat, co dobrého tam pro vás mají :) Já si kvůli němu šla cíleně pouze pro ty celozrnné tortilly. Dále jsem přibalila oblíbený celozrnný toast - jiný už nepoužívám - a taky makový závin. Mám na něho už dlouho chuť, doma ho máme rádi a navíc má 50% náplně, žádné suché těsto ošizené o mák! :D 


Chodím do DM pro věci, kvůli kterým tam normální lidi chodí. Proto si vždy připadám divně, když odcházím jen s jídlem :D Chtěla jsem odlakovač, ale můj oblíbený neměli. Vzala jsem si toskánskou tofu paštiku, co mám ráda, čokoládový sojový dezert a proteinovou tyčinku Cookies&Cream.


Po dlouhé době, kdy jsem o kakaových bobech přemýšlela, jsem si je konečně ve Zdravé kavárně vzala. Trošku mě štve, že jsou v celku, ale to se nadrtí doma, žádný problém :) K tomu jeden flapjack od Wholebake, v příchuti Summer Berry.


Na závěr fotka ledového čaje Matcha, který jsme si daly právě v té Zdravé kavárně! Co jste si v poslední době koupili vy? :)

11 komentářů:

  1. Do lidlu chci taky pro ty tortily, ale těžko říct, jestli ještě budou v pátek :D

    OdpovědětVymazat
  2. ta tyčinka z dmka je moc dobrá :3 a i ten sojový dezert mi moc chutná..jinak flapjacky jsou na mě moc sladké (na mě jako milovnici sladkého?vážně?) - měla jsem teda myslím jen jeden, ale ten byl nějaký přeslazený, že jsem neměla chuť si koupit další :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky z DMka odcházím jen s jídlem :D Někdy ani nechodím dozadu a obletím jen jídlo :D Na tortilly jsem vyrazila dneska. Mám Lild celkem z ruky, ale co bych pro ně neudělala - a byly poslední dvoje!
    Co se kakaových bobů týče - za mě BLE! :X :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já za nic jiného ani neutrácím - teda kromě sportovního oblečení, na to nedám dopustit ! :D V lidlu jsem taky byla, ale pro ty ochucené tortilly - špenátové a rajčatové, protože celozrnné tortilly dělám doma :) A do DMka chodím taky jen kvůli potravinám :D
    A kakaové boby jsou super :)

    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Kakaovy boby miluju :D !
    Vzdycky si rikam ze jsem zavisla na nakupovani jidla ( a taky obleceni :D),sportu a smichu, mamka mi na to rekla ze je to nejlepsi zavislost jaka muze byt :D (ale ona sama je na tom zavisla :D !)
    Naposledy ulovila cizrnovou mouku,lifebar vanilkovou a mandlove natural mleko :) !

    OdpovědětVymazat
  6. Chlebík z Lidlu taktiež milujem a iný ani nekupujem ♥ :D . Včera som akurát bola v DM , kde som si "ulovila" poslednú limitovanú tyčinku s prichúťou slivka a škorica :) .

    OdpovědětVymazat
  7. Já zrujnovala účet minulý týden v Lidlu při asijském týdnu, takže tortily jsem si odpustila, i když je miluju.:(:D

    OdpovědětVymazat
  8. Z Lidlu praviděleně kupuji celozrnný toustový chlebík, je prostě nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, už dlouho uvažuju nad tou proteinovou tyčinkou z DM!:-) Jaká je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice taková žvýkavá, ale chuťově strašně dobrá! Určitě vyzkoušej :) :D

      Vymazat
  10. Pěkně napsané. Sám v poslední době utrácím za jídlo také docela dost. Je to ale hlavně tím, že se snažím kupovat kvalitnější věci. Problém je ale v tom, že právě ty se často v normálních obchodech špatně shání. Přesně z tohoto důvodu je raději nakupuji přes internet. Už několikrát se mi například velmi osvědčila tato stránka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)