12. září 2015

Vyzkoušeno: červenec a srpen

Dnes je den, kdy odjíždím na vodácký kurz a pravděpodobně jsem už odjela. Je to tak, i skrz mononukleozu jsem to riskla a na kurz se jet rozhodla, protože už mi je dost dobře na to, abych si věřila, že to zvládnu :) Dnes opět jeden z prázdninových článků, respektive tady pro vás mám hned 7 věcí, které jsem o prázdninách ochutnala. Sama koukám, kolik toho je :D 



Quest bars
Pro někoho to jsou tyčinky na denním pořádku, pro mě se o prázdninách staly naprostou novinkou. Z některých jsem byla nadšená hodně, z některých méně. Dobré jsou, ale budou to pro mě takové tyčinky jednou za čas - cena je hrozná a častěji je ani nepotřebuju :)


Alpro čokoládový dezert
Už jsem měla dříve vanilkový, který mi dost chutnal, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet i ten s hořkou čokoládou. Udělala jsem rozhodně dobře, protože jsem si z toho fakt sedla na prdel - kelímek dokonalosti. Je skvělý sám o sobě, s banánem, ale s banánovými lívanečky byl naprosto perfektní. Rozhodně jsem nekupovala naposledy! :)


Sojové a sojovo-rýžové mléko
Jak možná někteří víte, mám trošku problém s trávením laktózy a nejhůře reaguju právě na čistě kravské mléko. Proto se snažím hledat jiné alternativy, nejčastěji je to tedy bezlaktózové mléko, ale obměňuji ho rostlinnými variantami. Vyzkoušela jsem sojové a sojovo-rýžové. Nijak mě neoslovilo ani jedno, přijde mi to spíše jako obarvená voda bez nějaké výrazné chuti, ale do kávy nebo do palačinek to jde. Akorát kakao si z toho neudělám :D


Patifu s bylinkami
Tady jsem šáhla totálně vedle. Kdysi jsem vyzkoušela toskánskou, která mi teda chutnala hodně, a tak jsem si vzala jinou variantu. Už po otevření jsem věděla, že to bude průšvih - vůbec to hezky nevonělo. No a chuť byla taky hrozná. Ani naše kočky co sežerou všechno to nežraly, takže asi tak :D


Mixit
O tom už jsem své řekla ve článku, který najdete tady. Tohle müsli je dobré, jak jsem psala, ale taky to domácímu zapékanému müsli nesahá ani po kotníky. Jestli budu ještě někdy míchat, musím určitě namíchat více ovoce a nějaké křupavé oříšky k tomu! :)


Nomina vícezrnná
Všude vychvalovaná kaše, nevím vlastně, co jsem od ní čekala já. Špatná nebyla, ale nějak extra výborná taky ne - tady určitě vede domácí rýžová či ovesná. Ve složení je spousta druhů obilovin, chutnala hodně po pohance, kterou zrovna dvakrát nemusím, ale v kombinaci s banánem a oříšky se to docela ztratilo. 


Makronky
A abych nezůstávala jen u zdravé výživy a podobně, na závěr tady mám makronky, o kterých jsem psala už v článku Poprvé v Praze. Jisté příchutě mi moc neseděly, ale o karamelu a čokoládě bych mohla básnit donekonečna. Nemůžu se dočkat, až si je vyzkouším upéct doma ♥


Co jste o prázdninách vyzkoušeli vy? :)

5 komentářů:

  1. Koukám, že jsi toho stačila vyzkoušet hodně ! :) Questky jsou dobré, třeba mi strašně chutnala ta chocolate mint, to bylo úplně!!!!!!!! TOP!! Jinak jistě, domácí müsli je nejlepší.. ;) Užij si kurz!

    OdpovědětVymazat
  2. Až na makronky jsem ještě nic z toho neochutnala :D ! A makronku taky až poslední den prázdnin :D ,takže díky za tipy :D !
    A užij si kurz !

    OdpovědětVymazat
  3. Oreo questka je top! :-) Moja najobľúbenejšia. Celkovo mám questky najradšej, ako štruktúrou, tak chuťou, ale je pravda, že nie všetky chute sú najlepšie. :-) Ale viac áno ako nie. :-) Mňa extra neoslovila malina-biela čokoláda z tých, čo máš na fotke :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Questky jsou boží! Ale ta cena :/ A makronky miluju! Nejvíce mi chutná pistáciová nebo levndulová...bože to je dokonalost :3
    Jinak, nevím, ejstli si vzpomínáš, jak jsem psala o svém blogu o nehtech...rozhodla jsem se vrátit :) A myslím, že to bude super!

    http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Questkám pořád odolávám - něj pořád nemůžu překousnout tu cenu. Podobný případ jsou makronky. Holt jsem starý skrblík ;-).
    Mixit jsem vyzkoušela jednou (když měli nějakou slevou akci :-D) - dobré to bylo, to ano, ale za podstatně menší cenu si namíchám doma svoje, minimálně stejně dobré. Takže míchám sama. Vlastně mi to moje sypané chutná víc než zapékané (ale je fakt, že zapékané kupuju, do toho jsem se ještě nepustila).
    Čokoládové Alpro u mne mělo premiéru nedávno a docela bodovalo. Určitě si ho zas někdy koupím.
    Na paštiku Patifu jsem tuhle koukala - tak si budu pamatovat,že až se rozhoupu si ji koupit, tak radši ne bylinkovou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)