22. března 2016

Zdravě z biosféry III.

Mám pro vás třetí díl o mém nákupu na biosféře! Dneska jsou to opět nějaké tyčinky, pro zpestření také jedna dochucovací sůl. Všechno postupně zkouším a čerpám zásoby, abych potom věci mohla doplnit dalšími novinkami, které chci vyzkoušet. Tuším, že jsem vám už nepověděla jen o pár produktech, což napravím v příštím snad brzkém dílu a pak budu zkoušet nové potraviny :) Nezapomeňte mi dole nechat komentář a napsat, co jste v poslední době testovali vy! :) Kliknutím na obrázek se opět dostanete k požadovanému produktu.


ČOKOLÁDOVÁ TYČINKA HOŘKÁ S VIŠNĚMI VIVANI 
Z těch čokoládových pochoutek to byla ta, kterou jsem si šetřila. Asi jsem podvědomě věděla proč - byla naprosto skvělá. Spojení tmavé čokolády s kousky sušených višní bylo zkrátka famózní a až budu mít možnost, určitě koupím znovu! Opravdu mi velmi chutnala :)


PROTEIN KEX OŘÍŠEK
K sehnání ve zdravých výživách a dokonce i supermarketech! Je to taková zdravější tatranka, načerpáte z ní nějaké proteiny. Chuťově mě ale moc neoslovila, přece jen co se sladkostí týče, jsem celkem vybíravá a tak mě neohromí jen tak něco :D Doporučila bych těm, co mají chutě na sladké, ale nechtějí se cpát sladkostmi plnými cukry a tuky, ty jsou tady sice také, ale obsahují i poměrně dost těch bílkovin. V nabídce ještě příchuť čokoláda a vanilka.


ROOBAR DATLOVÉ TYČINKY
Mými nejoblíběnějšími RAW tyčinkami jsou RAW energie od bombus. Tyto jsou ovšem také dobré, chuťově mě uspokojila jak kakaová tak ovocná :) Jedinou nevýhodu vidím v poměru ceny a velikosti, 30,- Kč za 30g tyčinku je trošku přestřelené. Proto raději sáhnu po značce bombus, která je výhodnější. 


OATKING FLAPJACK KARAMEL
Dokonalost jedním slovem. Ostatně miluju karamel a miluju ovesné vločky, spojením nemohlo vzniknout nic špatného :D Tyčinku jsem snědla místo snídaně po odběrech krve, tím že je dost velká (90g) mě zasytila na poměrně dlouhou dobu. Je příjemně sladká a na cesty do kabelky určitě ideální. Bohužel z prodeje biosféry již byla stažena. 



HIMALÁJSKÁ SŮL BIO ETIOPSKÁ BERBER
Ani už nevím, čím mě zaujala zrovna tato pikantní příchuť, zkrátka jsem chtěla himalájskou sůl a protože pikantní já poslední dobou víc než ráda, zkusila jsem ji. Jelikož obsahuje i skořici, má svou specifickou chuť, která krásně vynikne například spolu s vajíčky nebo na chlebu s ředkvičkami. Spokojenost :)

5 komentářů:

  1. Ta sůl musí být výborná! :)
    Tyčinky vypadají skvěle, ale nesmím čokoládku, takže mám smůlu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty taky trpíš ZP Míši? :/ tak to hodně štěstí..:)
    Jinak nic z toho nezmám, vypadá to zajímavě

    http://the-biggestfear.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo, na himalájskou sůl se chystám už dlouhou :D díky za připomenutí. A tahle vypadá víc než zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten flapfack vypada naprosto neodolatelne :)
    www.wantbefitm.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký blog! Přeji krásný den, Danča.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)