24. července 2016

Legíny od NessiSport

Ahoj, moji milí čtenáři. Dneska mám pro Vás recenzi na běžecké a fitness legíny od NessiSport, které jsem měla možnost vyzkoušet. Když se mi v červnu ozvala paní Jana, jestli bych o vyzkoušení legín měla zájem, s radostí jsem kývla. O tom oblečení jsem slyšela už dříve a také si ho chtěla pořídit, ale cena pro mě byla docela vysoká. Dneska, když už vím, jaké legíny jsou, výšku ceny poněkud chápu - jde o opravdu kvalitní a precizní kousek. Jsem z nich hrozně nadšená a neskutečně se těším, až se s vámi o tu radost z nich podělím! Nechtěla bych, abyste článek brali jako vychvalování až do nebes, zkrátka jsem s kouskem opravdu spokojená a vy se hned dozvíte proč! :)  


E-shop nessisport na trhu působí už 4 roky. Nejsem tady ovšem od toho, abych vám vykládala o jejich úspěšnosti, oblíbenosti u zákazníků a podobně. Chci vám představit ty skvělé, opravdu skvělé legínky, které jsem si vybrala a do kterých se zamilovala na první pohled (a pak taky na první ozkoušení). Vybrala jsem si vzor motýlích křídel, přišel mi nejzajímavější. Jsem ráda, že jsou krásně barevné, poslední dobou se snažím vyhýbat klasické černé - nosila jsem ji téměř neustále. V nabídce eshopu ovšem najdete širokou nabídku jak vzorů, tak i Vámi požadované délky kalhot. Určitě se mrkněte! :)

Už na první dotek jsem věděla, že legínky budou kvalitní - na dotek jsou příjemné, jemňoučké. Vyrobené jsou z vysoce kvalitního materiálu (Elastic Kolsport Giga). Samotný eshop slibuje maximální pohodlí. S tím mohu po ozkoušení jen souhlasit - legíny krásně stahují, ale tak příjemně - vlastně jsem neměla nějaké zvláštní ponětí o tom, že bych si oblékla upnuté oblečení. Cítila jsem se stejně pohodlně jako ve volných teplákách, a to je co říct! :) Navíc si troufám říct, že pokud sáhnete po správné velikosti, legínky se přizpůsobí vašim křivkám, navíc vás opticky i lehce zeštíhlí. Legíny mají širší černý pás, který optimálně stahuje v bocích. Vzadu je maličká nenápadná kapsička, do které hravě strčíte mp3 přehrávač, klíče nebo penízky - podle mě nehrozí, že byste je cestou vytratili. Já jsem tam dokonce dala mobil, který částečně čouhal a ani tak mi nevypadnul :)

Pro mě byla prioritou pevnost. Mám trošku zvláštní typ postavy, kalhoty i sportovní oblečení typů legín mi často padá, nedrží jak mám, stále je musím povytahovat a zkrátka mě to během cvičení děsně štve a obtěžuje. Každopádně legínky od NessiSport u mě zabodovaly. Vyzkoušela jsem je při několika různých aktivitách - HIIT trénink, běh, kolo, skákání na trampolíně i obyčejná chůze. Překvapením pro mě bylo, že vždy držely díky pásu pevně na svém místě, nijak se nerolovaly - jak jsem si je oblékla, tak držely po celou dobu, kdy jsem se nějak více hýbala. Legínky jsou navíc prodyšné, po cvičení jsem neměla pocit, že bych si nohy právě vymáchala v bazénu, což je taky velmi komfortní :) Barva by se údajně neměla při praní ani slunečním záření vytratit, to zatím ozkoušené nemám :) Ovšem je-li to pravda, budu z nich nadšená opět o něco více! :) Můžu vám je všem s čistým srdcem doporučit! 

Určitě se na eshop alespoň mrkněte, je z čeho vybírat! Navíc během léta je pro vás připravena parádní sleva na toto sportovní oblečení. Stačí v košíku zadat slevový kód: LETOVOLA
Nessi - 20%
Feel joy - 30%


Sportujete rádi v legínách? Jaké vlastníte? A zaujaly vás ty, které jsem pro vás recenzovala? :) Zanechte mi komentář! :)

4 komentáře:

  1. Jsou skvělé!:-)

    www.fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala sis nádherné :)
    Vždy se mi líbí barevné kalhoty, ale já se v nich necítím. A taky mi vždycky kalhoty padají :( ale teď mám z Lidlu a ty mi super drží ;)

    OdpovědětVymazat
  3. S touhle značkou zkušenost nemám, ale už tak pět let nekupuji na sport žádné levné legíny, protože zpravidla nic nevydrží. Takže nákupem dražšcíh legín člověk vlastně dost ušetří.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pasují ti, ale tuto značku neznám. Je fakt, že levné legíny do fitka nebo aerobic nekupuji, protože moc nevydrží.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)