30. července 2016

Utrácení v červenci

Asi tak po měsíci jsem utratila zase dost peněz za nějakou tu zdravou výživu, a jako bonus jsem si pořídila taky nové botičky, nějaký oblečení a taky dvě cvičební pomůcky. Dneska bych se s vámi chtěla podělit o dojmy, protože mám z věcí hroznou radost a zároveň potřebu šířit ji dále :D Některé věci jsou u mě už klasika, jiné naprostou novinkou. Tak se na to pojďme kouknout :)



Jako první tady mám nadílku ve znamení ořechů.
Z amerického týdne jsem si odnesla dvě sklenice arašídového másla, kterého není nikdy dost, a také javorový sirup, protože můj poslední mi před měsícem došel. Nepoužívám ho denně, ale do nějakého pečeného müsli ho míchám, případně do pečených dezertů :)
Másla od Šufánka jsou pro mě novinkou, dlouho jsem je toužila vyzkoušet. Hodně se mi líbí designové provedení skleničky, opravdu originální, a obsah také není k zahození. Kokos miluju, takže tam nebylo to pokazit a arašídovo-kokosová varianta - Bože. Raffaello se může jít zahrabat. Sklenici asi schovám, jinak hrozí, že v mém bříšku skončí na jedno nebo maximálně dvě posezení... :D ♥


Ve zdravé výživě jsem sehnala pár dobrůtek za skvělé ceny.
Raw tyčinky od Bombus mám velmi ráda. Kakaovo-kokosová je moje oblíbená :) Jablečnou jsem vzala, protože jsem ji dlouho neměla a občas mám chuť i na sladší ovocné tyčinky.
Patifu mají v naší zdravé výživě za 23 korun, což je pěkná cena a taky je mám moc ráda. Vůbec bych neřekla, že jsou vyráběné z tofu, protože chutnají obdobně jako ty masité.
Kde seženete 90% Lindt za 48 korun?! Vždycky, když jdu do zdravé, jednu nebo dvě hážu taky do košíčku. Je to má oblíbená hořká čokoláda a ta cena je prostě skvělá.
Müsli srdíčka měli v akci, vzala jsem je, abych občas měla nějakou tu změnu. Chuťově jsou ty kokosovo-čokoládové prostě výborná :)


Na další nákup jsem byla v drogerii DM, kam jsem teda šla původně jen pro kosmetiku. To bych ovšem nebyla já, abych nepřihodila i něco dobrého na zub.
Pufovaný amarant už mám asi podruhé, míchám si ho do jogurtů a přidávám do mé oblíbené kokosové granoly.
Chia borůvková kaše je sice trošku sladší než domácí, ale podle mě jde o jeden z nejlepších instantních výrobků na trhu - chuťově i složením. Kupuji ji spíše na cesty, kde nemám možnost si vařit a kde mi poslouží dobře jako menší snídaně nebo svačinka. :)
Konopný protein. Koupila jsem spíše proto, že ne do všeho se mi hodí vanilka. Tento je bez výraznější chuti. Hodí se skvěle do smoothie, případně do zeleninového salátu, pokud nepřidáváte jiný zdroj bílkovin. Cena je sice vyšší, kolem 200 korun, ale na druhou stranu jej nepoužívám často, tak předpokládám, že nějakou dobu vydrží.


Moje tenisky z minulého roku jsou v katastrofálním stavu - děravé, prošlapané. Ani se nedivím, když jsem v nich strávila téměř celou zimu, protože sníh nikde, navíc 90% času trávím v teniskách. Do těchto nových jsem se zamilovala na první pohled. Jsou opravdu nádherné. Navíc je měli v 50% slevě, poslední kus a přímo moje číslo - tomu říkám osud, nemyslíte? :D
V Takku jsem opět šla po slevách... Jsem milovnice košilí, tahle je boží, barevná, přesně dle mého vkusu. K tomu obyčejné volnější černé tričko, ale se zajímavým kamínkovým lemem z příjemného materiálu. A krásná pohodlná mikča, taky volnější s krásným nápisem "Today will be as wonderful as you make it. Appreciate the little things." :) Nějaké oblečení jsem koupila taky v Lidlu, protože některé ty kousky jsou vážně krásné, za skvělou cenu! 


Co pěkného a dobrého jste si dopřáli v poslední době vy? :) 

7 komentářů:

  1. Dnes jsem navštívila tvůj blog poprvé a hned padl do oblíbených :) Na úvodním obrázku mě zaujal ten kokosový nápoj, můžu se zeptat na cenu a jak jsi s ním spokojená? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, to mě těší! :) Koupila jsem ho ve zdravé výživě, cena je kolem 60-70 korun, ale myslím si, že opravdu vydrží dlouho :) Chutná mi :) Určitě s ním brzy zveřejním nějaké recepty :3 :)

      Vymazat
  2. Ty boty jsou kráásný :) Jinak ty másla od Šufánka taky miluju ♥ Arašídy-kokos - to nejde si vzít jen jednu lžičku :D

    OdpovědětVymazat
  3. Máslo z amerického týdne v Lidlu mám taky ;-). Musli srdíčka v mi kombinaci kokos-čokoláda chutnají úplně nejvíc. A kaše s chia semínky jsem měla obě - brusinkovou s kešu i tu borůvkovou. A u mne vede brusinková. Používám je stejně jako ty - buď když někam jedu nebo v práci (železná rezerva pro chvíle, kdy nestihnu oběd v závodce nebo tam neplánovaně musím zůstat dýl). Pokud chci kaši doma - vařím ze základních surovin, nikoliv z pytlíku...

    OdpovědětVymazat
  4. Máslíčka jsem v Lidlu nakoupila a Šufánka jsem teď taky zkusila a dokonalost! Asi jsem se zamilovala :D
    V DMku kupuju amarant pravidelně, ale teď jsem našla ve zdravé výživě levnější :)
    A botky jsou krásné!
    Jo a tvůj blog je super! Sleduji stále, pa Beat

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, chtěla bych se tě zeptat, je to Arašídovo-kokosové máslo od Šufánku opravdu tak skvělé? A má tuhou ebo tekutou konzistenci? A nemáš zkušenost s mandlovo-kokosovým krémem od Rapunzel? Nemůžu se rozhodnout, který z těchto 2 krémů si objednat raději a tvůj názor by mi pomohl. Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooj, je výborné, chutná zkrátka jako náplň v raffaellu! Je dosti tekuté, dá se na jídlo krásně nalívat. Mandlovo-kokosový krém mám zatím pouze v seznamu věcí, které chci brzy vyzkoušet. Takže posoudit nemohu, ale co od každého slyším, tak je taktéž velmi dobré. Másla a krémy od Rapunzel si nemůžu vynachválit, jak konzistencí tak kvalitou, ale tento jsem zatím opravdu nezkoušela :( :)

      Vymazat

Děkuji za milý komentář :)