8. listopadu 2014

Začínám žít

Je až s podivem, kolik zájmů mám. A přesto mám i nějaké to volno. Někdy mám dny volnější, jindy nacvakané do poslední minuty. Chodím do školy, krabičkuju, cvičím, kytaruju... vždyť to známe. Ale přijde mi, že nežiju. A tak to začínám postupně měnit.
Dříve jsem neměla potřebu mluvit s kámoškama mimo školu, protože v ní mi to bohatě stačilo. Jela jsem z kroužků domů, zacvičila si, najedla se a pak seděla na messengeru nebo četla knihu. A byla jsem spokojená. Docela. Dokud jsem nezakusila kouzlo onoho někam si s někým vyjít.


A jednou takovou akcí byl Halloweenský večer na našem gymplu, kam dorazilo přes 100 dětí plnit strašidelné úkoly. A my byly takovými "uvítacími" organizátorkami, pouze rozdělovaly papírky, vybíraly hotové a odměňovaly děti sladkostmi. Ale i tak to bylo super. Užily jsme si to my a myslím, že děti taky. Jejich rozzářené oči mluvily za všechno.


A pak jsme si šly s holkama sednout. Na džus, jsme přece hodné a nechtěly jsme pít. Dobře, kvůli provoznímu, který tam jako naschvál byl, jsme si daly jen džus. A další den znovu. Tentokrát ale ne samy. S klukem. Ne mým bohužel. Užily jsme si to. Zvykla jsem si jít na něco s někým sednout po tanečních. A líbí se mi to :) Nemusím na autobus čekat v chladu, ale hezky v teple a ještě si popovídám, vyměním názory. Paradajs. 


A když jsme u těch tanečních, naprosto si je užívám. Baví mě to. Hrozně. A to že tam mám kluka je pomyslná třešnička na dortu. Na poslední lekci, což byla prodloužená, jsme se fotili, takže se těším jako malé dítě. Až je budu mít tak vám sem nějaké hodím. A pár slov k prodloužené. Trvala čtyři hodiny, což je dost a moje nohy se z toho doposud nevzpamatovaly. :D 
Ale bylo to super, naši sice nebyli kouknout kvůli práci, ale zatancovala jsem si skvěle se svými čtyřmi skvělými tanečníky (a s mou ženou na fotce, samozřejmě také!)


A sobotní drink, který se jmenoval BigAmerica. Big byl, jestli americký, to nevím. Ale byl dobrý! :D Naspodu samé ovoce - mandarinky, ananas a jahody. Takže jsme vyhlásily lov na ovoce! :D Bylo super posedět si takhle s kamarádkama a pokecat, i když pro mě kvůli autobusům jen na půl hodiny. Příště jedeme déle! :D

To je dnes ode mě všechno, nezapomeňte mi napsat, co prožíváte zrovna vy! :) Brzy se zase ozvu :)

10 komentářů:

  1. Nojo, kdybych přijela, taky by sis se mnou šla sednout? :)))) opovaž se říct, že ne! :D :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tebou? :D Pchá, samozřejmě, seznámila tě se všemi, s kým by to šlo! :DD :-*

      Vymazat
    2. s nějakýma hezounama taky? :P

      Vymazat
    3. Samozřejmě Terezkooo :-* :D

      Vymazat
    4. tak to se moc těšííím :D :*

      Vymazat
  2. Jéééé další co se seznámila v tanečních, taky tam snad půjdu, mít čas :-) a přeju ti to :-) s vytíženost jsem na tom totálně stejně, děsný :-/ a není nad to navštěvovat akcičky, ne jen sedět doma :-) a ta Hallloweenská akce zní pěkně, něco podobného jsem dělala jednou na dni děti :-)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsem ráda, že nejsem jediná,kdo má myšlenky na Vánoce:)taky mám připravené výrobky a v hlavě přemýšlím i o výzdobě:) v pořádku chápu to:) no nějak jo a ještě trochu jsem, ale to se už budu léčit za pochodu:) a hned jak se uzdravím chci jít na imunologii,abych věděla co správně brát,abych nebyla často nemocná:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkně si ten život vedeš jen tak dál, užívat si je to nejlepší můžeš udělat než se usadíš a založíš si rodinu to pak užívání tolik nebude jen samé starosti.:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)