14. ledna 2015

Jillian Michaels

V dnešním příspěvku bych vám ráda přiblížila trenérku, kterou většina z vás sice zná, ale opakování ještě nikomu neuškodilo :)
Je to pouhý začátek, abych vás s ní seznámila a postupně začala přidávat recenze na její cvičení, domácí workouty a tak :) I to vás tady bude postupně čekat :)

Jillian se narodila 18. února 1974 v Los Angeles. Nyní je jednou z nejžádanějších trenérek v Americe i ve světě. Pracuje v oboru fitness a dále jako podnikatelka a spisovatelka. Její knihy se většinou týkají zdravého životního stylu. Je známá i díky svému vystupování v The Biggest loser, Losing with Jillian a talkshow The Doctors.


Své dětsví prožila v Santa Monice, ale nebylo to nejšťastnější období jejího života. Její rodiče se rozvedli v jejich 12 letech, v důsledku čehož mnohonásobně přibrala na váze. Kvůli tomu byla také šikanovaná ve škole. Poté ji maminka přihlásila na kickbox, kterému se věnuje dodnes. Tehdy si uvědomila, že zdraví má jen jedno a tak se začala zajímat o zdravou stravu, věnovala se kickboxu a výrazně zhubla. Možná právě pro podobný životní příběh je skrz své cvičební programy a talkshow tak sympatická :)


Ve svých lekcích propojuje prvky kickboxu, jógy, pilates, plyometrického cvičení a posilování s činkami. Je držitelkou několika fitness certifikátů.
Cvičení s Jillian je mezi veřejností oblíbené a účinné. Není téměř možné, abyste s ní neměli výsledky, pokud děláte vše správně :) Já ji mám ráda skrz její osobitý přístup. Je strašně milá, ačkoliv během workoutů přísná a prostě vám nedovolí polevit. Určitě cvičení s ní doporučuji :)


Znáte Jill? Cvičíte s ní? A jaké jsou vaše výsledky? :) 

5 komentářů:

  1. Zkoušela jsem cvičit klasiku - 30 dení challenge. Nedocvičila jsem :D jinak podle ní necvičím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Třicetidenní challenge jsem nedodělala - tradičně - ale jeden čas jsem ujížděla na jejím kickboxu... teď už není čas xD nicméně většinu těch věcí jsem věděla už dřív, ale jak říkáš, opakování neuškodí xD

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně, že znám Jillian! :D Pamatuji si dobu cca 2 roky zpátky, kdy jsem začínala a ona na mě řvala z obrazovky :D Aaah, zlaté časy, dodnes si s ní občas zacvičím, jak se mi stýská :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jillian je nejlepší!!! Nejradši mám od ní Body revolution, cardia z tohoto programu využívám dodnes :)

    OdpovědětVymazat
  5. Díky Jillian to u mě všechno začalo. Nejdřív Shreded with weights, což jsem tehdy cvičila s 1,5kg PET lahvema a úplně si pamatuju, jak strašně mě z toho všechno bolelo. Potom klasicky 30 day shred, No More Trouble Zones, 6 week six pack a další... Prostě srdcová záležitost. Už dlouho jsem s ní necvičila, tak se chci pustit do One Week Shred.
    Když jsem s ní začínala, tak se mi moc nelíbilo, jak moc má osvalený ruce a bála jsem se, že to budu mít taky :D Vážně nechápu, jak se mi to mohlo nelíbit, teď na tom makám a doufám, že jednou moje ruce budou vypadat podobně :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)