13. února 2015

JILLIAN MICHAELS: Banish fat boost metabolism

Skvělý kardio program, který určitě vyzkoušejte. Kdo je Jillian snad všichni vědí, kdo o ní nemá ani páru, tak si může přečíst článek, který jsem publikovala nedávno tady. Dneska mám pro vás recenzi na program, který jsem si nedávno zacvičila. Necvičila jsem jej poprvé, ale po hrozně dlouhé době, po kterou jsem se věnovala výhradně cvičení se Shaunem. O něm zase příště. Program vám chci představit a napsat na něj vlastní názor, čím mě oslovil a čím naopak ne.



Jedná se o jeden z nejdelších cvičebních programů, co kdy Jillian vytvořila. Trvá téměř hodinu. Budou s vámi cvičit dvě cvičenky, které cvičí přesně to, co Jill sama, ale když je požádá, ukáží vám těžší či lehčí variantu, tudíž to chce poslouchat a ve správný moment se kouknout. 
Program je mimo rozhřátí a protažení rozdělen do celkem 7 okruhů, z nichž každý trvá přibližně 6 minut, během kterých se všechny cviky kola dvakrát zopakují. 
Jak jsem psala již na začátku, jde o kardio program, ale nevyhnete se ani lehčímu posilování.
Jillian program sestavila tak, že každý okruh je na něco zaměřen. Kickbox, bříško, nohy. Nic si neodpočine. 


Cvičení je opravdu dlouhé, a vy jej budete chtít v polovině vypnout. Což buď uděláte, nebo neuděláte, ale budete Jillian proklínat. Věřte mi, budete. A ona to moc dobře ví. Ale je to program účinný, protože Jill ví, co dělá. Ví, co funguje a podle toho všechny programy také sestavuje. 


Můj celkový dojem z programu je skvělý, ale pouze v momentě, kdy do něj dám všechno. Protože když to odfláknu, tak akorát plýtvám svůj čas a neudělala jsem pro sebe skoro nic. Miluji prvky kickboxu a ta dvě kola, která se na něj zaměřují, si znatelně užívám. Určitě jej doporučuji všem, ať už jsou v redukci nebo ne. Co už vám však nedoporučuji, abyste jej cvičili denně. Berte v potaz, že trvá hodinu! Jinak si myslím, že si cvičení užijete, rychle to odsýpá, cviky jsou jednoduché a účinné. Tak neváhejte. Stáhnete kdekoliv na internetu, nebo naleznete všechny okruhy na youtube.


Vyzkoušeli jste už Banish fat boost metabolism? Jestli ano, co na něj říkáte? Jestli ne, oslovil vás? :)

4 komentáře:

  1. heej..toto nenávidím..cvičíváme to s účou v těláku :D a jako po 5 minutách všechny holky odpočítáváme minuty do konce!!! :D mrtvá jsem po tom uplně..ale jako na pořádný zamakání dobrý! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle cvičení od Jill mám docela ráda...i když preferuji spíše Cardia z Body Revolution :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já spíš preferuji posilující cviky, než kardio! :D Ale Jill je dobrá :) jednou jsme to myslím cvičily v TV a málem jsem umřela :DD
    To ti věřím! a jaký máte počasí v Dánsku?

    OdpovědětVymazat
  4. To mi připomíná staré časy, taky jsem to kdysi dávno cvičívala :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)