7. června 2015

Food inspiration XXIV.

Po nějaké odmlce opět příspěvek do této rubriky. V poslední době fotím dvakrát méně než předtím, často nemám čas nebo náladu jídlo aranžovat, a hlavně mám potom přebytek fotek, které někdy ani nepoužiju. Což je zbytečná škoda, takhle jich mám méně, většinou jsou hezké a použiju je všechny. A nemusím vám tady cpát nějakou míchaninu kuskusu s masem, u které si mnoho lidí ani není jisto, o co jde. Nebo narychlo nakydaný jogurt s oříšky. Ne, zkrátka mám někde nastavený hranice a jen tak něco vám tady nedám! :D Užijte si dnešní neděli :-*


Na úvod nezvykle ani snídaně, ani oběd, ale odpolední svačinka, ano! :) Měkký hrudkovitý tvaroh s jablíčkem, 6 vlašskými oříšky a to celé zalité lžící javorového sirupu. A protože byla chuť a taky jsem měla po delší době rest a potřebovala jsem doplnit trošku energii, 2 oreo sušenky jako dezertík :) Dvě byly tak akorát - schválně, kdo z vás si dá jenom jednu sušenku?!


Tyhle celozrnné rohlíky z našeho vesnického krámku jsem si šíleně oblíbila! Jsou strašně měkoučké, chutné a prostě... mňam :D Se šunkou, sýrem a v misce červená paprika.


Muffiny (obyčejné, žádná zdravá verze :D) s jahodovou marmeládou uvnitř, které jsem pekla a které dopadly naprosto perfektně! K tomu jogurt smíchaný s lžící vanilkového proteinu a lžičkou kakaa a banán :) Lahoda :)



Další boží snídaně ♥ Kakaová ovesná kaše s banánem, roztékajícím se arašídovým máslíčkem, datlovým sirupem a zeleným čajem :) Správný začátek dne.


Večeře. A to, co vypadá jako buchta, není buchta v pravém smyslu. Je to cuketovo-banánový chlebíček, výborný mimochodem!! Můžete vyzkoušet podle mého receptu. K tomu trošku šunky a okurka. A opět zelený čajík v zeleném hrnku, který mám mimochodem ze své sbírky nejradši :)


Výborný mugcake, vlastně ho stále dělám podle jednoho a toho samého receptu. Tady s jogurtem, který jsem smíchala s lžící proteinu, nektarinkou a bobečkem arašídového máslíčka ♥


A muffin ještě jednou. Taková menší svačinka se sklenkou bezlaktózového mléka :)


Miluju pečeného králíka! Máme ho jednou za čas, což si vždy náležitě užívám! Se šťouchanými brambory :)


Po návštěvě ortopedie a po zprávě, že mě v říjnu čeká další operace kolene jsem se šla s rodiči najíst do místní malé hospůdky. Dala jsem si grilovaný steak z tuňáka se šťouchanými brambory a zeleninovou oblohou, které bylo opravdu požehnaně :)


Na závěr celozrnný chléb s otrubami, namazaný lučinou, k tomu šunka, sýr, ledový salát a okurka :)

6 komentářů:

  1. Super inspirace :)
    Jak chutná bezlaktózové mléko ? :) A ten hrníček "Netrpím šílenstvím, užívám si ho" je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná inspirace! :) A to s těma fotkama znám, taky jich mám plný telefon, a pak ani většinu nepoužiju, protože si řeknu, že to nevypadá vzhledně! :D Ale fotím to jak blbec furt.. No, nevadí :)
    Hrníček je super, pobavil! :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. občas je potřeba si upéct i něco co není úplně heatlhy, fit a podobně! :D vypadají krásně, pamatuji si, jak jsi mi je poslala na snap :) a ten mugcake ♥ mňam

    OdpovědětVymazat
  4. Krása, hned bych si to všechno dala!:) Jinak pečeného králíka také zbožňuji-babička dělá toho nejlepšího na světě:))

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi, jak jíš! Krásně vyváženě, dovolíš si i něco nezdravého.. Super. :)
    Přidám si tě do oblíbených. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)