30. ledna 2015

Tag 2. aneb blog

Dnes mám pro vás další tag, jak jste jistě pochopili z názvu, bude se týkat blogování. Na otázky jsem narazila někde na internetu, už si přesně napamatuji kde, otázky jsou v původním znění. 
Článek jsem měla rozepsaný už déle, zveřejňuji proto, že se mi nějak nechce nic složitého psát lenost sama. Mám rozepsaných mnoho článků, které tu v nejbližší době můžete očekávat. Pokud někdo vyplníte tag na svém blogu, tak mi o tom napište, moc ráda si jej přečtu! :)



1. Co tě přimělo k blogování?
Když jsem po nějaké době svého stylu zjistila, že už tomu nedávám tolik co dříve, založila jsem blog jako jakýsi nakopávač. Věděla jsem, že pokud to budu veřejně sdílet s lidmi, které sice osobně neznám, ale jsou většinou zapálení do zdravého života stejně jako já, nebudu chtít klesnout. Už jen z důvodu, že bych tady nemohla lhát. 

2. Jak dlouho už bloguješ?
Celkem 5 měsíců, ale na této adrese teprve od poloviny října. 

3. Co ti blogování dalo?
Hlavně mě to nutí nepřestávat se zajímat o různé věci, nepřestávat na sobě pracovat. Taky jsem skrz blog poznala dost skvělých lidí, za které jsem moc ráda! :)

4. Co ti blogování vzalo?
Nějaký ten volný čas určitě. O ničem dalším zatím nemám tušení :D


5. Jak jsi přišla na název svého blogu?
Cesta k fitness... A s tím spojenému zdravému životnímu stylu. Byl to první název který mě v souvislosti s důvodem založení napadl. Ačkoliv jsou tu i věci netýkající se tohoto oboru, název zůstává a zůstane stejný :)

6. Jaké jsou tvé tři nejoblíbenější blogy?
Sem napíšu blogy, které sleduji už nějakou tu dobu, dlouho před tím, než jsem sama začala blogovat. Jsou mi sympaktické jak autorky, tak i obsahy blogu :)
7. Kdybys měla jmenovat nejmilejší blogerky, které by to byly?
Holky, které jsem jmenovala výše, čili Markétu, Moniku a B*. Dále jsou mými oblíbenými blogerkami Andie, Terka a Perrie.

8. Máš nějaký oblíbený blog, který pravidelně sleduješ, netýkající se zdravého stylu?
Spíš ne, sleduji buďto tyto blogy anebo nějaké, kde je k nalezení od všeho něco :) Žádný určitý oblíbený nemám :)


9. Jaký je tvůj oblíbený zahraniční blog?
Zahraniční blogy téměř nesleduji, spíše na ně zabrousím, když hledám nějaké informace, ale že bych je pravidelně sledovala... Vůbec :)

10. Přemýšlela jsi někdy nad tím, že přestaneš blogovat?
I po tak krátké době, kterou teprve bloguji, jsem o tom přemýšlela už hodněkrát. Stále nacházím nová pro i proti, která se světa blogování týče, ale zatím nejsem ve stavu, kdy bych se toho dokázala vzdát. Baví mě to a někdy je to relax. 

INSTAGRAM

6 komentářů:

  1. Jééé přemýšlím, že od tebe přeberu... že bych se zařazovala do těch zmíněných "od všeho něco"? xD

    OdpovědětVymazat
  2. achjo, nejsem nejoblíbenější blog :(( :DDDDD

    OdpovědětVymazat
  3. Blogování je super, určitě v něm dál pokračuj :) Já toho nebudu nikdy litovat, protože jsem poznala (virtuálně) spoustu skvělých lidí, navzájem se motivujeme a prostě je to super :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)