18. listopadu 2014

Z mého života

V předchozím týdnu se toho událo hodně, a proto jsem ani neměla tolik času psát. Teď se alespoň nějakým dalším vykecávacím článkem ospravedlňuji všem těm, co nedočkavě čekali, i těm ostatním. Snažím se být aktivní, ale znáte to. Ne vždy to jde. Samé kroužky, taneční, které se pomalu a jistě blíží do velkého finále. O těch bude ale nějaký ten článek zvlášť :)



Pravděpodobně poslední fotka našeho představení, jelikož ve středu jsme odehráli derniéru. Nebudu zapírat, jak jsem si oddechla, že tu couru hraju už naposled. Ale když máte tolik vzpomínek, je těžké říct sbohem. Nezapomenutelné zkoušky, kdy vás bolí břišní svaly od smíchu nad improvizacemi. Skvělý divadelní festival v Kopřivnici, kde nás chválili a pozvali na další ročník. Zkrátka úspěšné představení plné humoru, které jsme odehráli v tomto obsazení naposled. 


V neděli byl další velký den, a to biřmování. Pro nevěřící je biřmování další křesťanská svátost, ale to tady teď vysvětlovat nebudu :) Připravovalo se nás celkem 12, ale ne všichni jsme na fotce ale já jooo. Bylo to skvělé, ta atmosféra, pocity a všechno! :)


Protože to byla akce velká a jednou za život, chtělo to něco na oslavu, a tak jsme celou sobotu s mamkou pekly. Něco se snědlo hned, něco v neděli, něco se rozdalo a něco se ještě dojídalo včera. To ovšem nevylučuje, že jsem nebyla prasátko a pořádně si nedala. Dala, až jsem toho měla po krk! :D
Ale když ono to bylo tááák dobrýý!
Po mši jsme byli s pár lidma na slavnostním obědě v restauraci s pár? Vždyť nás bylo 20! ale bohužel nemám žádné fotky, protože jsem si chytře nevzala mobil :D A když jsem viděla, jak nám to personál krásně nachystal, mrzelo mě to. Dala jsem si lososa s citronovou omáčkou, zeleninou a pár opékaných brambor. Byla to jednoduše delikatesa. 


A dostala jsem taky nějaké dárečky. Knížku, po které toužím od července, kdy jsem ji viděla na Brněnské konferenci, svíci a růženec. Taky pár věcí, co na fotce nejsou. Třeba kytičku v květináči. Nebo pěkné křížové náušnice a taky fajn náramek, co už mi sedí na ruce. A taky milku s LU sušenkama ale ta už není, hehe xD !

Jak jste si užili minulý nebo už i ten současný týden vy? :) Dejte mi vědět! :)

5 komentářů:

  1. Jééé... ty teda taky žiješ vytíženě... to seš až takhle slavná herečka? že bych ti nabídla roličku ve svém v budoucnu zfilmovaném románu? ale stejně nevíš co bys hrála když nečteš xD ale coura bys určitě taky trochu byla xD tééda, ty seš věřící? v dnešní době divný ale ty slavnosti máte zajímavý a všechno to jídlo... neštvěte mě když chci zhubnout!!
    --
    Jojo, říkám že moje práce je ideální :-) Průvodcovat v jeskyni zní zajímavě, někdy o tom napiš článek ;-)
    Jojo, uvědomuju že je tam spousta cukrů, ale drží mě při životě a bdělosti a už jsem se je snažila snížit... z množství hlad nemám, což je jediné čím se řídím takže ho měnit nebudu ;-)
    koukejte se s kámoškou usmířit ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jj,to rozhodně jsem si s tím vyhrála:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Je to představení muselo být hezké a dalo zabrat, než jste ho uměli perfektně. :)
    Je tu svátost biřmování znám, a moc jsem ráda,že si mohu přečíst další řádky o tom jak to kdo prožívá.:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. to tedy rozhodně ano vyhrála jsem si s tím,ale už takovou věc nechci:D

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. S kámoškou mě to mrzí, snad to ještě dáte do pořádku :-* Za tohle obdiv nepotřebuju, je to nepraktický, nepamatuju si o to víc důležitých věcí xD Jééé vida další kartičkový maniak ;-) zvažuju pořízení větší peněženky xD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)