20. prosince 2014

Vzhůru na vánoční prázdniny

Včera škole definitivně odzvonilo. Tedy alespoň pro letošní rok. Nevím, jak vám, ale mně to letos nehorázně utíká. Ani jsem se nenadála a už jsou tu vánoční prázdniny. A já trnu hrůzou, kolik je toho přede mnou. Kolik toho musím stihnout, kolik věcí udělat a tak. Ale zase odcházím do volných 16 dní s tím, že mi zbývá 5 dní školy a pak si na tři měsíce odjedu. Hrozně se těším a zároveň se toho bojím. O tom ale zase příště :)


Taková malá ochutnávka toho, co mám naplánováno na prázdniny aneb svátky klidu. Úklidy, psaní seznamů, vyplňování lejster, ... hrůza. A nakonec balení. To bude zážitek. :D


Včerejší poslední den školy byl fajn, první dvě hodiny jsme si předali navzájem dárečky, ochutnávali cukroví a povídali si o plánech na prázdniny. Pak byla jako každoročně akademie, kde si většina tříd připravili nějaké to vystoupení. Bylo to celkem zábavné, až na moderátorky z kvarty, které ze sebe dělaly něco, čím nejsou a vyšly z toho jako největší trapačky ale prý velký holky.


Po akademii jsem šla s holkama na oběd do pizzerie, ale nedaly jsme si pizzu, nýbrž tento naprosto boží salát zvaný Piri Piri. Je to čistě zelenina s grilovanými kostkami kuřecího masa a nějakým lehkým dresinkem. Na přikusování jsme si objednaly pizza pečivo. Mňam.


Dneškem mi započalo vánoční uklízení, ale překvapivě jsem se do toho letos fakt vžila a snažím se o dokonalost to jako vážně?!. Takže celý den jsem lítala po baráčku jako smyslů zbavená, pořád nahoru a dolů, nahoru a dolů prostě jako lama. A tak jsem na oběd udělala palačinky, abych si ten život trošku osladila! :D Pěkně celozrnné, s citronovou marmeládou a kostkou hořké čokolády navrch :)


Nedávno jsem zase začala cvičit, ačkoliv jen lehce a převážně šlapu na orbitreku. Se všemi kliky a cviky v plank pozici se můžu minimálně do mého návratu domů rozloučit, protože mám něco s předloktím. Původně to bylo podezření na zánět šlach, ale díkybohu jde snad jen o nějaký skříplý nerv. Ovšem byla jsem ráda, že s pravačkou něco napíšu, tu bolest nikomu nepřeju.


To by bylo pro dnešek asi všechno, pokud bych se vám do Vánoc už neozvala (ale já se ozvu), tak vám přeju krásné Vánoce a bohatého Ježíška! Prožijte to v klidu s lidmi, které milujete :)

8 komentářů:

  1. Míšo tobě taky šťastné, veselé a požehnané Vánoce :)) ♥

    OdpovědětVymazat
  2. přeji ti krásné Vánocee"
    je super, že nemáš ten zánět šlach, i když skříplý nerv taky umí potrápit :( snad to bude brzy dobré!
    pěkný seznam věcí na udělání máš, ale to zmákneš :)
    salátek i palačinky vypadají výborně :)
    a taky u nás vždycky moderátoři na vánoční akademii trapčí a myslí si, jak jsou skvělí a nepřekonatelní :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsi opravdu moc pěkná! :) A jinak to se máte! :D My se měli učit, ale nakonec jsme se dívali na filmy:)

    OdpovědětVymazat
  4. Přeji ti, aby sis naplno užila svátky a aby se ti splnila všechna přání! :) Ty palačinky vypadají luxusně, hned bych si dala. :) Pro mě jsou to taky takové prázdniny neprázdniny, povinnosti volají. :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. U nás ve škole se vánoce moc nehrotily, vy to máte krásný ;-) jééé zdravý palačinky... jak chutná citronová marmeláda? to musí být divný... na ten salát mám taky chuť xD taky si plánuju pořídit něoc na způsob orbitreku, ale domů se nevejde xD taky přeju krásný vánoce a to všechno co jsi jmenovala ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: změnila jsem adresu blogu, vysvětlení v aktuálním deníčku :-)

      Vymazat
  6. Ano, Andee se zásadně zamilovává nepatřičně... tohle tu už dlouho nebylo... ale s věkem otce to trochu přeháním, jak jsem i psala, jednak jsem měla mladý rodiče tak soudím podle sebe a jednak bych spíš tipovala tak jednou tolik co je mě což tolik není xD
    No jo, kamarádi jsou šmejdi xD

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezky trávíš dny. Fotky se moc povedly. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)