10. června 2015

Tag 3. aneb fitness style

Dva a půl měsíce jsem vám neodkryla nic o sobě! Bloguju už skoro rok vážně? a stále je tolik věcí, co byste se o mně mohli dozvědět. Dnes na oblíbené téma fitness, forma tagu. Pokud na svém blogu vyplníte tag stejně jako já, nezapomeňte mi o tom napsat, ráda si jej přečtu! :) 



1. Co patří mezi tvé oblíbené snídaně?
Jak z blogu mnozí víte, snídám na sladko. Různé kaše, lívanečky, waffle, palačinky nebo müsli s jogurtem. Snídám to, na co mám momentálně chuť - což se každé ráno mění, jsem mlsný jazýček :D S nastávajícími vedry ale nejčastěji vyhrává celozrnný croissant z Alberta a k tomu vanička tvarohu s pár kapkami javorového sirupu nebo medu. Mňamka!

2. Co nejčastěji jíš ke svačinám?
To je strašně sporné, někdy nesvačím vůbec, někdy mám svačiny malé, někdy větší. Často mívám jogurt s oříšky a sušeným ovocem, mrkev a jablko s arašídovým máslem. Když mám větší svačinu, volím kousek pečiva s kvalitní šunkou, sýrem a zeleninou :) Po cvičení si někdy dávám sacharidové tyčinky, například flapjack :)

3. Čím nejčastěji hřešíš?
Nesnáším to slovo hřešit. Já si dopřávám i v režimu, v rozumném množství jako takovou rozumnou odměnu. Denně to nedělám, a hlavně mi to skrz cvičení a zdravou stravu moc neublíží. Tělo si na chvíli užije a má motivaci jet zase dále. Dříve jsem hodně hřešila čokoládou, ta teď ustoupila do pozadí a místo ní si užívám domácí buchty a oreo sušenky ♥


4. Jaké používáš doplňky stravy?
Nepoužívám. Ano, mám doma protein, který ale nepoužívám často a využívám ho spíše jako ozvláštnění do jogurtů anebo zdravého pečení :)

5. Co nejraději cvičíš?
Cvičím ráda skoro všechno. Mám ráda posilovnu, běh, tanec, jízdu na koni, kolo, inline brusle, ... Pohyb mě prostě baví a už úplně splynul s mým životem :) Pokud se jedná o jistou partii, nejraději posiluju ruce :)

6. Co necvičíš ráda?
Nějaké náročné cvičení na kolena, to ani nemůžu a taky moc nemám ráda břicho podle toho taky vypadá, protože narozdíl od rukou ho posiluju celkem pomalu :D Ale bojuju a cítím, že sílí :) 


7. Kolik hodin denně spíš?
Snažím se těch optimálních 7-8. Samozřejmě se občas stane že spím méně nebo více, ale už se přes den necítím tak dobře :)

8. Piješ alkohol?
Výjimečně. Mám moc ráda víno a míchaný fernet :) A ani pivem nepohrdnu jak zaznamenal instagram. Ale že bych to záměrně přeháněla, ani náhodou!

9. Máš sparing partnera?
Nevím, do jaké míry tomu můžu říkat sparing, cvičit chodím občas s kamarádkami, ale nijak pravidelně. Spíše chodím sama. Víceméně mi to tak zatím vyhovuje :) 


10. Provozuješ jiný sport než fitness?
Kromě posilování jezdím na koni a potom takové ty typické venkovní sporty jako jsou brusle nebo kolo. Ani vysokohorskou turistiku nevynechávám! :)

11. Co si v nejbližší době plánuješ koupit? 
Hodně věcí :D Ale mnoho z nich ani neplánuju. Zase by se mi hodil nějaký sportovní obleček, protože jich není nikdy dost, a taky nějaké nové boty :)

12. Co tě přivedlo k oboru fitness?
Těžko říct, jestli se řadím do oboru fitness, spíše jsem takový fanoušek, kterého to vtáhlo dovnitř a stále objevuje něco nového. Prvotně to byla samozřejmě snaha zhubnout, teď mi už spíše jde o ten výborný pocit po cvičení :) Ulevuje to hrozně moc psychice, zkrátka ten pohyb k životu potřebuji :)


13. Jsi spokojená s tím, jak momentálně vypadáš?
Ehm, ne :D Ale kdo je? :D Samozřejmě se v rámci možností snažím mít ráda takovou, jaká jsem. I ta velká stehna, břicho, ... Ovšem pracuju na tom, ideální postava je sice ještě daleko, ale každým dnem, kdy něco dělám, se posunuji blíž a blíž svému cíli :)

14. Máš nějaký vzor a cíl? 
Vzorem mi je jedinečná Kristina, známá též jako Nikki. Úplně obyčejná mamča, která mi svým způsobem otevřela bránu k fitness. Když jsem začínala hubnout, její blog mi byl průvodcem a dovedl mě tam, kde jsem dnes, za což jsem neskutečně vděčná, přestože nemám pokroky jako ona :) 
A cíl? Být šťastná, spokojená sama se sebou. Mít pozitivní mysl i život. Dělat to, co mě baví. :)

9 komentářů:

  1. Moc hezky odpovídáš, jde vidět, že to nemáš nastavené jen, abys zhubla a víc nic :) prostě všechno propojené :) A moc se mi líbí poslední řádek! Hlavně dělat to, co nás baví :) Být se sebou spokojeni..

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Super odpovědi :) Též miluju sladké snídaně, ale k tomu abych si dělala ráno lívanečky jsem se ještě nedostala :D Lenoch lvl.999

    OdpovědětVymazat
  3. máme to skoro stejné, hřešení, koníci, posilovna .. také možná časem vyplním :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super tag, ešte som ho asi ani nevidela :) A tiež mám radšej sladké raňajky. croissanty zbožňujem, ešte som ho neskúšala so sladkým tvarohom. Najbližšie musím vyskúšať :3

    OdpovědětVymazat
  5. Máme to celkem podobné :) Taky břicho moc ráda necvičím...:D ale teda svačit musím - a malý svačiny to moc nejsou! :D
    To je dobře, Míši! :) jsem ráda, že tě to nepohltilo a zase jsi tak mezi středem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi můj člověk, taky nemám ráda slovo "hřešit", i když ho občas použiju. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, o tom celozrnném croissantu z Alberta jsem vůbec nevěděla! Fakt je celozrnný, nevíš?:-) Ne jenom nějaký ten jejich "cereální" a tak?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že je jen cereální ale tak... pro ten pocit, znáš to :D

      Vymazat
  8. No jo, to byly doby, kdy frčely tagy a odpovídaly jsme všechny na to, co vlastně jako nikoho zase tak moc nezajímalo. :) Ale jako občas se tam daly najít fakt docela fajn tipy. No, co si budeme povídat, dneska jsme všechny jinde. Mě třeba živí potisk textilu a na psaní už nemám ani myšlenku. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)