8. srpna 2015

Co skrývá koupelnová skříňka

Další ze série článků, které prozradí aspoň něco málo o mně. Nepřibývají závratně často, spíše se to tu hemží samým jídlem, cvičením a radami, ale občas neuškodí vám ukázat, jak žije ta, co tady píše. Občas zveřejním článek ze života, jindy něco o mně a tentokrát to bude na téma produktů, které jsou k nalezení u mě v koupelně a které využívám denně. Každý má své oblíbené výrobky, já budu ráda, když mi o těch vašich napíšete do komentářů :)



Můžu vlastně říct, že mám celou koupelnu pro sebe - téměř nikdo tu v patře nevyužívá. Já zase nevyužívám tu spodní. Tudíž celá skřínka je zabraná mými věcmi, nějak tak, jak vidíte na fotce, a to mi vyhovuje :)


Jako první tady mám něco na odlíčení před spaním. O mé make-upové výbavě jsem vám psala tady, takže článek si stačí jen rozkliknout. Vyzkoušela jsem už mnoho odličovačů, počínaje odličovacími mléky přes levné odličovací vodičky, až jsem skončila u micerální vody od Garnieru, která se stala mým favoritem. Vydrží dlouho a pleť vyčistí opravdu skvěle. K odlíčení očí používám dvoufázový odličovač taktéž od Garnieru. 


Peeling jsem už také zkoušela od mnoha značek, žádný mi nevyhovoval tak, jako peeling s čajovníkem a okurkou od Avonu. Stejně tak používám i dvacetiminutovou pleťovou masku. Peeling skvěle vyčistí a maska zase pěkně zatáhne póry, pleť rozjasní a celkově máte takový... čistý pocit :D Jednoznačně doporučuju! :)


Tělová mléka od Playboye mám ráda. Pokožku hydratují, jsou jemná a taky nádherné voní. 


Celková sbírka různých krémů a mlék. Dále se v mojí skříňce skrývají věci jako lak na vlasy, suchý šampon, olejíček na vlasy, voňavky a tak. 

Jaké věci máte ve vaší koupelně? :)

5 komentářů:

  1. Já mám od Playboye sprcháč a krásně voní! :D
    určitě navštiv tuto kavárnu :) doporučuji ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám v koupelně jenom sprcháč (teď mi došel), šampon s kondicionérem a když si někdy v blízké době vzpomenu, tak se tam dostane i tělové mléko :D Ještě tam mám tedy odličovač, ale nepoužívám ho, protože mě strašně pálí :(

    OdpovědětVymazat
  3. Mám přesně tu samou řadu od Avonu, akorát pleťový krém:-) Krásně, tak nějak čerstvě voní.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to má koupelnová skříňka zahrnuje maximálně tak nepořádek :D Já mám v koupelně tři věci - řasenku, tvářenku, tužku na oči...věci, co potřebuju ráno rychle nasadit, když jdu doš koly. Zbytek koupelny osídlila mamka -_-

    OdpovědětVymazat
  5. Micelárna voda na odličovanie od GARNIER je úplne NAJ!!! :) Tiež som vyskúšala veľa iných, ale táto je fakt super, inú už ani nepoužívam :) Ja mám toho v kúpeľni veľmi veeeľa :D Tiež 1 celú skrinku pre seba :D Sprcháč, šampón, kondicionér, čistiaci gél na pleť a čistiacu vodu, telové mlieka, všelijaké krémiky a samozrejme nejaké tie líčidlá, ako púder, špirálu, ceruzku, tiene na oči....atď :D Ani sama neviem, čo tam všetko mám :D A značky väčšinou tiež Avon, Oriflame, Garnier a tiež napr. Balea z DM :) :) :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)