4. února 2016

Food inspiration XXXVII.

Světe div se, dnes vůbec nepřevažují sladké chody, jak tomu dosud bývalo. Je to taková směska večeří a obědů, sem tam nějaká snídaně :) V poslední době jsem toho moc nenafotila, víceméně točím teď stálé klasiky jako kuře s rýží, ovesnou, toasty nebo vajíčka. Občas padne müsli, občas mugcake, někdy uvařím dokonce něco z jiného soudku a to nějakou omáčku... Chybí mi inspirace a chuť, ale postupně se zase vrací zpátky, tak doufám, že budu s fotkama zase aktivnější. :) 



Výborná večeře vznikne jako takováto rychlovka - rýže, zelenina, kuřecí s ostřejším kořením, trochu sójovky a smíchat vše dohromady ♥


Typické teplé toasty s pořádnou vrstvou arašídového másla (protože ho není nikdy dost, žejo) a banánem se skořicí. A abychom tomu dodali nějaké bílkoviny, tak půlka tvarohu se zázvorovým sirupem a hořkou Lindt :)


Říkám, rýže s kuřecím, vajíčka... Večeře skládající se s domácího chlebíku, trošky avokáda, šunka, sýr a volské oko. K tomu zelenina, čaj a hurá do postele s knížkou v ruce.


Sýrová omáčka je moje nejoblíbenější, i když to asi nic ultra zdravého nebude :D Nevadí! S těstovinami, kuřecími kousky a cherry rajčaty.


Poslední zbytky špaldové vánočky z mrazáku ještě od Vánoc! No a co, uchovávám na horší časy ♥ Jeden krajíček s arašídovým máslem, druhý s jesenickou šípkovou marmeládkou a banán :) Plus mléko s trochou vanilkového proteinu.


Vepřový dušený plátek se zeleninou a šťouchanýma bramborama. Ostatní měli řízek, který jsem nechtěla :D Takže zdravá varianta :)


Slané snídaně u mě nejsou zrovna zvykem, ale někdy zkrátka není chuť ani na kaši, ani na mugcake nebo müsli... Takže vajíčka! S toustíky potřenými kokosovým máslem a zeleninou. Ranní klasika v podobě kávy, čaje.. :)


I toto byla snídaně. Jedna z nejlepších vícezrnných housek se semínky se šunkou, sýrem a zeleninou. Před celodenním výletem do Aqualandu Moravia :)


Jsem jenom člověk a ačkoliv miluju ultra-zdravé jídlo, mám ráda i to méně zdravé. Jako třeba rajskou omáčku s bramborovou kaší, což je ta nejlepší kombinace pod Sluncem ♥


A na závěr jedna sladká tečka - celozrnný loupáček s avokádovo-čokoládovou pomazánkou, mandarinkou a Lindt :3

5 komentářů:

  1. Rajská s kaší? To jsem ještě neviděla :D ale budiž :D
    Úplně jsi mě nalákala na slanou snídani v podobě vajíček, ale až jindy- teď mám dietní 3 dny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Já to tak jím běžně, nesnáším rajskou s knedlíkem :D Prostě si myslím, že se má jíst s bramborovou kaší :DD

      Vymazat
  2. No ve waflovači je dělám taky. :D Občas. :-)
    Jé mám chuť na sýrovou omáčku. :3 :D Všechno vypadá parádně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto som potrebovala :) Pravidelne sa budem k tebe vracať pre inšpiráciu :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je skvěle takovych dobrot :-))rajskou s kaši nejim ale jen proto že nějik rajskou ale každý je naučený na něco jiného !:)) :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)