24. února 2016

Food inspiration XXXVIII.

Cože, poslední food inspiration na začátku února? Měla bych se vážně polepšit. Pravda je, že se mi nechtělo přehazovat fotky z mobilu do PC, ale teď už jich mám docela hodně, tak jsem se konečně donutila :D A hlavně byly prázdniny, měla jsem čas si trošku zorganizovat čas :) Dneska je to taková směska, všehochuť... od snídaní až po večeře :D Snad se inspirujete a také si připravíte něco zdravého na váš stůl :) Krásný den! :)



Losos je má nejvíce oblíbená ryba a s mamkou si ji poslední dobou připravujeme častěji, než kdy dříve. Většinou když je nějaká akce tak si ho koupíme a já pak vařím večeři, na které si vždy obě pochutnáme :) Tady je grilovaná varianta s bramborovým pyré a dušenou zeleninou :)


 Jedno ráno jsem si namožila cizrnu a večer ji přimíchala k zeleninovému salátu. Přidala jsem nakonec ještě plechovku tuňáka a nějaké koření. 


Poslední dobou velmi oblíbená lehká svačinka :) Bílý jogurt smíchaný s trochou vanilkového proteinu, mražené lesní plody a snídaňová směs od iswari :) O té se více zmíním v dalším článku o biosféře :)


Takový ten typický rychlooběd, kdy mamka jen orestuje kuřecí kousky, provaří s paprikami, kečupem, udělá rýži a my jsme doma všichni rádi, že nemáme prázdný žaludek :D


Výborná snídaně :) Bílý řecký jogurt s mixitem a kiwi :) A teplý čaj do chladného ráda nesmí chybět!


Snad po sto letech jsem si koupila nějaké těstoviny :D Tyto jsou žitné. K nim jsem si dala kuřecí plátek a dušenou zeleninu - zdravé a výborné.


Pokus o smoothie bowl. Rozmixovaný banán s kiwi (dokonalá sladko-kyselá kombinace!) spolu s chia semínky, kokosem, domácím müsli a celozrnnými čokoládovými hvězdičkami. Recept na müsli najdete na blogu :)


Protože jsem zastánce toho, jíst všechno, ráda si dám i mamčinu svíčkovou s domácím knedlíkem, brusinkama a zakysanou smetanou :3


Toasty s arašídovým máslem, banánem a skořicí, to už je taková klasika :) Jinak toto arašídové máslo jsem koupila v kauflandu v nouzi, lidlovské mi již došlo :( každopádně obsahuje ztužený palmový tuk :/ a dost cukru, je proto sladší a samotné na lžičce mi skoro vůbec nechutná :( Příště vyzkouším jiné :)


A na závěr opět nějaké to müsli (oblíbenost posledních dní) s kiwi, tvarohem a mandlovým máslem :)

4 komentáře:

  1. Samé dobroty :) největší však ten losos! :D a řecký jogurt od Milko :)

    OdpovědětVymazat
  2. hm to kiwi by som si hned dala :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mmmm lossos nejlepší ryba ! :D Krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám z tvých příspěvků hlad!:D Super fotky:)
    www.zdrave-jim.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)