12. srpna 2016

Banánovo-čokoládové sušenky

Krásné ráno všem :) Doufám, že jste se do nového dne skvěle vyspali a budete aktivní hned od rána! Mám pro vás recept na opravdu výborné sušenky, po kterých se u nás doma jen zaprášilo - kdybych si část neodložila bokem, určitě by mi je všechny snědli.. Kvůli arašídovému máslu uvnitř se zdráhali chvíli ochutnat, ale pak se zastavili, až když byl talířek prázdný.. Jaká smůla! :D Pokud někdo snídáte později, klidně si je připravte hned, jsou výborné i teplé, mňam! ♥



Na 8-10 kousků budete potřebovat: 

2 zralé banány
2 lžíce chia semínek
2 lžíce holandského kakaa
2 odměrky proteinu (vanilka, čokoláda,...)
velká lžíce tekutého ořechového másla

Banány rozmačkejte v misce na kašičku bez hrudek, smíchejte s chia semínky a chvíli nechejte odstát a semínka nabobtnat. Poté přisypejte kakao, protein i ořechové máslo. Pořádně promíchejte - buďte trpělivý, po chvíli určitě vytvoříte lepivé těstíčko (pozor, je velmi chutné i bez pečení :D). Na plech s pečicím papírem vytvarujte lžící 8-10 sušenek a pečte přibližně 15 minut při 180°C. 
Podávejte s tvarohem a třeba nějakým ovocem ♥ Ať vám chutnají :)

3 komentáře:

  1. Vypadají dobře a jednoduše :) určitě vyzkouším :)
    Jen takový dotaz, kde kupuješ proteiny a který je nejlepší?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě jsou nejlepší ty syrovátkové. Mám doma i jeden konopný, ale je pěkně nedobrý, takže ho téměř nepoužívám :D
      Nakupuji na aktin.cz, beru od Prom-in Essential CFM :) pro mě výborné proteiny jak chuťově tak složením. Dříve jsem měla i RAW protein od GorillaFitness (na blogu je recenze:)), vanilka fajn, ale zbytečně drahej.
      A chystám se vyzkoušet něco od MyProtein možná, lidi si to docela chválí, ale dost možná zůstanu u prom-inu, jsem fakt spokojená :))

      Vymazat
  2. Popravde na prvý pohľad by som nevedela s istotou urciť o čo ide, ale keď som si prečítala zloženie, tak to proste musí byť chutné :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)