18. srpna 2015

Mixit dorazil!

Je to asi dva-tři týdny zpátky, kdy měli na mixitu akci, a to dva dny dopravy zdarma! Mnohým z vás to určitě neuteklo, mně málem ano - proto moc děkuji kamarádce za upozornění :D Ačkoliv v 22:00 jsem už chtěla spát, zoufale jsem najela na web a mixovala. Chtěla jsem jejich müsli už dávno vyzkoušet, ale není to zas tak levná sranda. Akce jsem tedy musela využít, spánek nespánek :D



Namíchala jsem si pěkně 750g směsi, aby mi to nějakou dobu vydrželo. Ale zase přeháním, vydrží mi dlouho, protože müsli zas tak často nemám, navíc v malém množství, spíše jako takové zpestření snídaně :D Doručeno mi bylo v pěkném letním tubusu s plackou jako bonus.

DREAM AFTER DREAM
Aneb jak jsem si svůj mixit pojmenovala. Po otevření mě naprosto pohltila skvělá vůně, způsobená hlavně nebudu zastírat :D hořkými čokoládovými hoblinkami. Dále tam mám nějaké to ovoce, konopná semínka a zrní. 


Jsem k sypaným müsli ze začátku vždy skeptická, protože narozdíl od toho zapékaného je zkrátka suché a často nestojí ani za starou bačkoru. U mixitu mám ovšem úplně jiný pocit - není problém pojídat i samotné :D Spokojená jsem a určitě ještě někdy budu objednávat, příště nějaké víc čokoládové! :D

Máte zkušenosti s mixitem? Chutnají vám jejich müsli nebo třeba mixitky? :)

10 komentářů:

  1. Néé! :( Já mixit chci už hrozně dlouho a taky mě právě odrazuje cena, bohužel jsem si nevšimla akce poštovné zdarma. Kdybych o tom věděla, už bych si určitě mixit musli spokojeně snídala. Ale tak se hold nedá nic dělat, třeba příště. :) To já jsem asi zase na druhou stranu nikdy neměla zapékané müsli, kdysi to bylo fear food a teď mě ani nenapadlo ho zkusit. Každopádně sypané mám moc ráda. :)

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám radši teda to zapečené, ale jen to domácí, kdy vím, co do toho dávám :D

      Vymazat
  2. Taky jsem využila akce bez poštovného =) Tentokrát jsem si vybrala hotový mixit Doplavek. Jsem spokojená jako vždy, ale mám doma už tolik tubusů, že nevím, c os nimi. Nějaký nápad, jak je kreativně využít?

    OdpovědětVymazat
  3. Mixit je super, mám ráda jejich müslli i mixitky .. ty si kupuji hlavně třeba na svačinu někam na výlet. Lepší, než přeslazené müslli tyčinky z obchodu :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi ty jejich tubusy:-) uchovávám si v nich potom vlastní musli, sušené brusinky a tak...

    OdpovědětVymazat
  5. S Mixitem jsem měla až donedávna dobré zkušenosti, teď mě dost vytočili a už u nich asi nic neobjednám. Zklamali mě kvalitou, ale hlavně chováním k zákazníkovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Wendy, co se stalo? Snažíme se vždy o největší spokojenost zákazníka a kvalitu držíme stále stejnou. Rádi svojí chybu napravíme. Prosím napište nám na info@mixit.cz. Díky, Mixit

      Vymazat
  6. Už dlouho zvažuju, že objednám. Müsli totiž snídám skoro každý den a i okolí si to chválí. :) Tak se třeba konečně odhodlám :D

    Fit Buddies

    OdpovědětVymazat
  7. Po mixitu koukam hrozne dlouho,ale mela bych nutkani tam nahazet uplne vsechno takze by si asi penezenka poplakala a protoze rada skudlim :D jeste jsem si ho neobjednala,sakara proc jsem si slevy nevsimla :D !

    OdpovědětVymazat
  8. Ráda bych vyzkoušela, ale jakožto skrblíkovi mi je líto těch peněz za to :D takže mám smůlu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)