26. září 2015

FitnessBlender

Určitě jste o tomto youtube kanálu alespoň jednou slyšeli - pokud se tedy zajímáte o domácí cvičení. FitnessBlender je vytvořený pouze dvěma lidmi, resp. manželským párem Danielem a Kelli, kteří oba fungují jako osobní trenéři. S FitnessBlender začali, protože věřili ve fitness a v to, že fitness se může věnovat každý. Na svoje stránky také přikládají mnoho fitness tipů, rad a zdravých receptů. Na webu můžete najít i 4-8 týdenní programy a následné before&after fotky těch, kteří jimi úspěšně prošli.



Plánovat celou věc začali v roce 2008 a stránku uvedli do provozu v roce 2010. Od té doby jim na kanálu přibylo mnoho a mnoho videí - různá kardio cvičení, HIIT workouty, čistě posilovací, cvičební videa zaměřená na určitou partii a tak podobně. Videí je nespočet. Všechna videa jsou v angličtině. Co se mi na cvičení líbí, je ukazatel spálených kalorií (odhadem) a také to, že se v levém horním rohu ukazuje následující cvik, takže nemám zmatek v tom, co bude následovat. Dále široký výběr cvičení - jestli chci cvičit HIIT, nebo procvičovat pouze břicho... Někdy je pro mě rozhodující i délka cvičení - jejich videa jsou od 10 minut až po hodinu a půl, záleží tedy na každém, co si vybere. 

Co se mi nelíbí je trošku strojené vystupování - osobně to na mě moc dobrý dojem nedělá. Na obrazovce se střídají Daniel a Kelly, téměř se neusmívají a tváří se trošku jako stroje, žádné emoce,... Dále to sterilní bílé pozadí, kdy člověk nepozná, kde končí podlaha a začíná volný prostor... :D
Žádné zvukové pozadí - výhoda pro ty, co si rádi pustí svoji oblíbenou muziku. 


Na těchto pár nedostatků si s FitnessBlender zacvičím párkrát do měsíce ráda - oproti Jillian a fitku je to aspoň malá změna. Myslím, že stojí za to kanál vyzkoušet - hádám, že na své si přijde každý :)

Zkoušeli jste FitnessBlender? Jaký je váš názor? :)

1 komentář:

  1. Fitness blender jspu jedny z mých nejoblíbnejších programů na cvičení doma :) Ale teď chodím do posilovny, tak se k nim dostanu už málo kdy.. No jednou za čas, dobré sek nim vrátit ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)