14. října 2015

Bombus RAW tyčinky

Po pár dnech, co jsem strávila střídavě v nemocnici, doma, o berlích a teď už i ve škole (s fofrklackama totální utrpení!) je čas kouknout se i na to, jak pokračuje blogování. Přiznávám, že tomu v poslední době dvakrát nedávám, ale spoustu školních povinností mi moc času nepovoluje :D I tak doufám, že sem občas zavítáte kouknout, jestli je tu něco nového. Dneškem se s vámi dělím o moje dojmy z Raw tyčinek značky bombus - celkově jsem jich vyzkoušela 5. Nezapomeňte mi napsat, které jsou vaše oblíbené :)



Maracuja & Coconut
Tato příchuť mi posloužila na vodáku, kdy jsem během dlouhé jízdy na kole už potřebovala doplnit energii, k čemuž se energy tyčinka dobře hodila. Chuťově vůbec nebyla špatná, tak akorát sladká.

Coconut & Cocoa
Osobně mám ráda kombinaci kakaa a kokosu, ale v této tyčince mi moc nechutnala. Možná to bylo způsobeno ještě v kombinaci s datlemi, nevím, zkrátka tahle tyčinka mou favoritkou rozhodně není.


Apricot & Cashew
Ze všech těchto raw tyčinek mi chutnala nejvíce, asi proto, že jsem hlavně na ovocné tyčinky a hlavně ty s meruňkou! :D Po téhle klidně sáhnu i znovu :)

Cocoa & Cocoa beans
Co je kakaové, je většinou dobré. Tahle tyčinka byla. Hořká s kousky kakaových bobů - na zahnání chutí ideální.


Protein peanut butter
Když jsem ji někde na instagramu viděla, okamžitě jsem si pomyslela, že ji musím vyzkoušet! Brzy na to jsem ji objevila v naší zdravé výživě. Měli dvě příchutě - banán a arašídové máslo. Banánové tyčinky moc v lásce nemám, ale arašídové máslo, to je přeci jiná! Opravdu jsem se na tyčinku těšila, ale bohužel mě naprosto zklamala. Až tak, že jsem ji nedojedla.

4 komentáře:

  1. Miluju tyhle tyčinky :D !
    Nejvíc mě chutná kakaová a meruňková,jediné co mi na některých vadí,že jsou až moc sladké :)


    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tyto tyčinky miluju! Mě nejvíc chutná kakao + kokos a nejvíc zbožňuji právě tu peanut butter. Naopak ta meruňková mi moc nechutnala, ale sto lidí, sto chutí :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto tyčinky mám moc ráda, na chuŤ ideální! A u mě vede jednoznačně kakao a kakaové boby :3 A ta proteinová s arašídovým máslem byla taky super!

    OdpovědětVymazat
  4. Moje nejoblíbenější tyčinky :) Vždy ve škole musím mít alespoň jednu při ruce pro případ nouze :D Nejraději mám maracuju s kokosem a kokos s kakaem :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)