17. prosince 2015

Food inspiration XXXIV.

Ahoj! Na večer vás jdu provokovat nějakým tím jídlem :) Dlouho tu nic nepřibylo, tak aby to tady nezelo velkou prázdnotou, házím vám sem alespoň inspiraci z jídelního stolu. Mám rozepsaných několik článků, ale jelikož přes krutý poslední týden ve škole, vánoční přípravy a nevím skrz co dalšího nemám téměř žádný volný čas (mám, ale věnuji ho spíš přátelům, rodině nebo cvičení), nejsou klasicky dokončené. Což se změní zítra a během týdne přidám ty dva vybrané, na kterých trvám! Jak se daří vám? :) Podívejte se na fotky a pak mi napište:)



Výborný banánový mugcake s tvarohem, čokoládou a chia semínky :) Recept máte tady :)


Něco ne zrovna zdravého na 2. adventní neděli - ale nebudu mamku rozesmutňovat tím, že nebudu jíst, co připravila :D Typicky české vepřo-knedlo-zelo :D


Jednoduchý snídaňový čokoládový cheesecake s kokosem, kouskem kaki, chia semínky a lžičkou arašídového másla ♥


Večeře na způsob španělské paelly. Jen mi trošku utekla ruka s chilli, takže jsem po dojezení měla pusu v jednom ohni :D


Opečené celozrnné toasty s avokádovou nugetou, banánem, drcenými kakaovými boby a k tomu sklenka bezlaktózového mléka se skořicí :)


Oblíbená brokolicová s celozrnným toastem :)


Domácí flapjack se sklenkou vanilkového proteinu - svačinka.


Domácí žitno-pšeničný chléb se semínky, nově testovanou patifu paštikou orient (výborná!) a klasicky šunka, sýr, zelenina :)


Granola z mixit směsi - pouze mixit a pár kapek agáve, zapéct na pánvi - k tomu řecký jogurt smíchaný opět s avokádovou nugetou a k tomu půlka banánu.


Maminčina výborná směs dušeného masa (kuřecí, vepřové, anglická slanina) s trochou brambor a hlavně zelenina! Okurka a mrkev na páře :)

3 komentáře:

  1. Vypadá to všechno dobře :) Snídaňový cheesecake? :O To se mi obzvlášť líbí! A stejně tak paella, asi jsem to nikdy neměla!

    OdpovědětVymazat
  2. Snídaňový cheescake vypadá obzvlášť dobře :) ! Bude recept :D ?

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vše vypadá krásně :) Doufám, že na snídaňový cheesecake přidáš recept, hned bych si ho dala ! A paella vypadá taky dobře - mně by nějaké chilli navíc nevadilo, poslední dobou jsem si moc oblíbila pálivá jídla :D Jen když vařím něco i pro mamku tak si to pak musím ochucovat až na talíři, protože mamka už si stěžuje, jak moc je to pálivé :D
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)