19. února 2016

Zdravě z biosféry II.

Od Vánoc už uběhla spousta času, tak si myslím, že do konce března bych pro vás už konečně mohla mít sepsané všecky reporty o potravinách, které jsem si objednala :) Dneska vám povím o čokodobrotách, které mi dorazily, a taky o ořechových máslech, z kterých teda už mnoho bohužel nezbývá :D Kliknutím na obrázek se opět dostanete přímo na stránku k produktu :)



NUGÁTOVÁ TYČINKA PRALINÉ
Taky výborná! Nugát můžu kdykoliv a tady ve spojení s oříšky šlo opravdu o dokonalou věc. Cena opět při mini tyčince krapet vysoká, ale tak jednou za čas, proč ne. Je to věc z kategorie za odměnu :D Slazená je přírodním třtinovým cukrem, neobsahuje palmový olej a chutná parádně :)


BÍLÁ ČOKOLÁDA MANGO&KOKOS
Asi jsem špatně při objednávání četla, protože pro mě bylo překvapením, že je čokoláda bílá :D Čekala jsem mléčnou tabulku s kousky kokosu a manga, a ono nic. Bílé čokolády moc nevyhledávám, jsou na mě docela sladké a tak mě tato tabulka příliš neoslnila. Kokos jsem cítila dostatečně, zato po mangu bych se musela hodně pídit. Ale jsem ráda, že jsem vyzkoušela novou věc. Znovu už bych ale nekoupila.


ČOKOLÁDOVÁ TYČINKA KOKOSOVÝ KRÉM
Jako milovnice kokosu byla pro mě tahle ta tyčinka jasnou volbou. Chutí ji můžu směle přirovnat ke známé koko tyčince, možná mi chutnala ještě víc! Byla opravdu dokonalá, složení je pěkné a zkrátka to byla luxusní záležitost - Příště objednám znovu. Mínus dávám jen velikosti a ceně, která je na tak malou tyčinku docela vysoká :(


MANDLOVÉ MÁSLO 100%
Panebože. Dokonalost. Měla jsem celkem problém s máslem šetřit, protože jde o fakticky dokonalou záležitost. Ať už na lívancích, kaši, toastech nebo jen na lžičku do pusy (nejčastější varianta)... Je krásně tekuté, chutné, 100%... No, nemám co vytknout :D Těším se na své další mandlové máslo :3


LÍSKOOŘÍŠKOVÝ SEN
Čekala jsem klasické lískooříškové máslo, ale opět jsem se sekla při objednávce - nevadí, jsem možná i radši že přišel tento krém, který je zase o trochu jiný od klasického másla. Ve složení kromě lískooříškové pasty najdete sekané lískové oříšky, agávový sirup, kakaové máslo a kokosový olej. Pomazánka je příjemně sladká, do tvarohu nebo na toast ideální :)

7 komentářů:

  1. Pro mě by přicházelo v úvahu pouze mandlové máslo :)
    chápu překvapení z bílé čokolády :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají dobře, obzvlášt ta másla :) Jinak pěkné nové záhlaví ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle máslo jsem si přivezla z Německa a je to ta nejlepší věc kterou jsem kdy jedla :D !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Máme podobné chuťové preference :-). Taky nemusím bílou čokoládu a ten zbytek bych si s chutí dala ;-)
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě vyhrávají ty vafle, i když trošku off topic :) Vypadají úžasně, musím si pořídit vaflovač!

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko vyzerá vážne skvelo!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. Miluji oříšková másla. Za těch pár let už vím, které stojí za ty peníze.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za milý komentář :)